Home Voorwoord Zoektocht Parcours Foto's Deelnemen Schiftingsvraag Formulier

Zondag 28 juni 2023

 

Voorwoord

 

Beste dorpsgenoten,

We hebben al kunnen genieten van een zonovergoten lente. De zomer staat duidelijk voor de deur!

En dat betekent dat velen zon, zee en strand zullen opzoeken. Uiteraard zijn er ook mensen die lekker thuis blijven.
Ze zullen zich in ons mooie Vissenaken zeker niet vervelen.

Het pop-up café in de Heerlijckheid draait in het weekend op volle toeren en is een mooie uitvalsbasis om op verkenning te gaan in ons mooie, landelijke dorpje Vissenaken.

Ook Natuur.huis De Gors is met het Natuur.café op zondagnamiddag (en op aanvraag op andere momenten voor groepen) een leuke ontmoetingsplek en startplaats van heel wat wandelingen over speciaal aangelegde en bewegwijzerde wandelpaden, die voor iedereen toegankelijk zijn. 

Er wordt veel gewandeld en gefietst in ons dorp. Onlangs was er nog de “Proevertjeswandeling” van de Landelijke Gilde. Fietsen en wandelen hebben allebei een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.

Vissenaken Ons Dorp Leeft heeft op initiatief van Philippe Smolders en Luc Nagels, voor de vierde keer een wandelzoektocht uitgewerkt voor de vakantieperiode. We hopen dat iedereen in ons dorp deze zoektocht doet.

Tijdens de dorpsfeesten van 1, 2 en 3 september 2023 zullen de prijzen uitgereikt worden. De voorbereiding van de dorpsfeesten is volop aan de gang. We werken momenteel volop aan een gevarieerd programma in samenwerking met de Vissenaakse verenigingen. Tot dan?

We wensen iedereen een prachtige zomervakantie en veel wandelplezier met deze zoektocht.

Vissenaken Leeft!